Product Categories:

 

 Stylers

 

 Style

 

 Color

 

 Demo

 

 Bättre hår

 

 Lockar

 

Blogg
Gör dig fri från mjäll

Plattång.se
Plattänger
Produktdemonstration
Produktrecensioner

Rakning
Skötselråd plattång
Tips för bättre hår

American Crew
D:fi

Disp

Fudge
Goldwell
Grazette
Joico
Kerastase
KMS

Label.m
Lakame
Lanza

Loreál

Mane 'n Tail
Matrix
Osmo
Philip B
Pureology
Redken
Revlon
Schwarzkopf
Tigi
Toni&guy
Wella

Här kan du läsa om och få tips om professionella produkter.

 

Plattångsprodukter

 

En viktig del när du använder plattång är valet av en bra plattångsprodukt som dels ska skydda ditt hår mot värme, dels göra håret blankt och se till att din färdiga frisyr håller maximalt. Ett stort urval av bra plattångsprodukter hittar
du hos
lyko.se där du även hittar övriga produkter till ditt hår.

 

 

En plattångsprodukt är ett måste
när du använder värmeverktyg

 

 

Använd en plattångsprodukt när du plattar håret så behöver du inte oroa dig för skador på håret. Plattången sliter mindre på håret än daglig föning med hårtork.

Låg temperatur på en plattång är inget att föredra, du får hålla på mycket längre och utsätter håret för värme under längre tid vilket skadar håret mer - hög temperatur och du får resultat direkt och ett hår som mår bättre.

 

 

När du väljer värmeskydd.

Plattångsprodukter finns både med och utan stadga.

 

De allra flesta plattångsproduker/värmeskydd har ingen stadga. Vill du ha stadga redan när du plattar finns det några som Lanza Terminal Defense och Fudge Erekt m.fl. Det finns också färgbevarande produkter som Lanza Magic Bullet som har värmeskydd. Värmeskydd finns som pumpspray, spray med drivgas och som creme, du hittar alla på lyko.se. Vilken ska du då välja? Viktigaste är att du väljer någon, inte lika viktigt vilket märke det är, välj gärna plattångsprodukten i det märke du trivs med och som du har shampoo, balsam mm.

 

Bäst resultat får du när du använder professionella frisörprodukter, det är ingen slump att frisören väljer dessa produkter, han vill har optimalt resultat. Dessutom är dessa produkter drygare.

 

 

Olika sätt att använda värmeskyddet.

 

Dels kan du applicera plattångsproduten direkt i håret i samband med plattningen eller stylingen. Men du kan även om du föredrar att tvätta håret på kvällen applicera plattångsprodukten i håret redan då och sedan direkt platta håret på morgonen.

 

På Lyko Hair youtube sida kan du få fler tips och råd för ditt hår och även se tekniken när du använder stylers.

 

Värmeskyddet fungerar lika bra till att platta håret som att göra lockar eller övrig styling. Efter att du stylat eller plattat håret avslutar du med hårspray så håller din frisyr hela dagen. 

 

 

 

Choose Country:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

plattangen.se © 2010 • Privacy Policy • Terms Of Use